Инвестирајте во вашата иднина

Ние ви нудиме можности за инвестирање на домашни, регионални и светски берзи кои
носат капитален раст и редовен приход од дивиденда
ADIN 1,690.00 0.12%
ALK 20,800.00 0.03%
GRNT 1,351.64 1.27%
GTRG 3,000.00 0%
KMB 18,168.98 -0.1%
OKTA 4,997.00 -0.06%
RADE 2,000.00 0%
REPL 112,000.00 0%
TEL 420.00 0.29%
TNB 40,941.88 2.52%
USJE 36,500.00 0.41%

Инвестирање во светски компании

Тргувајте со акции, обврзници, ETF-и, GDR-и, ADR-и на најголемите пазари и берзи во светот

Инвестирање на Македонска берза

Тргувајте со акциии обврзници на македонскиот пазар на капитал

eTrader

Платформа на Македонска Берза за следење и тргување со акции во реално време

mTrader

Web апликација за давање електронски налози за тргување на Македонска берза преку мобилен уред

Станете инвеститор!