Инвестирајте во вашата иднина

Ние ви нудиме можности за инвестирање на домашни, регионални и светски берзи кои
носат капитален раст и редовен приход од дивиденда
ALK 20,894.59 0.04%
GRNT 1,349.93 1.34%
KMB 21,934.91 4.49%
MPT 84,236.67 2.86%
REPL 115,000.00 2.62%
RMDEN22 86.00 -1.15%
S2909333 96.00 0.84%
SBT 3,150.00 0.2%
STB 1,575.82 -0.04%
STIL 139.00 -2.48%
TEL 420.00 -0.07%
TETE 2,799.00 1.78%
TNB 39,571.43 0.18%
TTK 1,430.00 0.29%

Инвестирање во светски компании

Тргувајте со акции, обврзници, ETF-и, GDR-и, ADR-и на најголемите пазари и берзи во светот

Инвестирање на Македонска берза

Тргувајте со акциии обврзници на македонскиот пазар на капитал

eTrader

Платформа на Македонска Берза за следење и тргување со акции во реално време

mTrader

Web апликација за давање електронски налози за тргување на Македонска берза преку мобилен уред

Станете инвеститор!